Tietoa yrityksestä

Parempaa Oloa Päivään JKL OY on vuonna 2011 perustettu hyvinvointialan yritys, joka tarjoaa monipuolisia palvelukokonaisuuksia asiakkaiden omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Meiltä saat luotettavasti apua esimerkiksi lasten- ja kodinhoitoon, virike- ja kuntoutuspalveluihin, liikunta- ja hyvinvointiohjauksiin sekä –valmennuksiin, omaishoidon lomituksiin, siivoukseen ja paljon muuhun!

Elämme aikaa, jossa sosiaaliset- ja psyykkiset ongelmat ovat kasvussa. Yrityksemme perustamista ohjasi halu vastata ihmisten tarpeeseen tulla kuulluiksi ja kohdatuiksi omina itsenään sekä halu olla aidosti läsnä. Toisena perustamista ohjaavana kipinänä oli halu tarjota kasvavalle suurelle ikäpolvelle laadukasta palvelua.

Teemme töitä ikäihmisten, lapsiperheiden sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisen, ohjaamisen ja valmentamisen kentällä. Haluamme mahdollistaa ja olla tukemassa asiakkaidemme fyysistä-, sosiaalista- ja psyykkistä toimintakykyä sekä säilyttää mahdollisuuden harrastaa, matkustaa tai tehdä itselleen tärkeitä asioita ikääntymisestä tai muusta rajoitteesta huolimatta. Ohjaaminen, tukeminen, auttaminen ja kannustaminen ovat osa työmme ohjaavia arvoja.

Lähtökohtana meillä on tyytyväinen ja onnellinen asiakas. Kaikki palvelukokonaisuutemme rakennetaan yhdessä asiakkaan ja mahdollisesti hänen omaistensa kanssa. Jokainen asiakas on meille ainutlaatuinen yksilö. Annamme asiakkaillemme aikaa, tukien ja piristäen arjen keskellä.

"Tehdään yhdessä Parempaa Oloa Päivään"