Mistä kaikki alkoi?

Kirsi ja Meri-Sisko.

Idea yrityksen perustamiseen syntyi alun perin vuonna 2010 kahden lähihoitajan ja yhden tradenomiopiskelijan halusta kehittää uudenlaista palvelua ikäihmisten ja muiden erityisryhmien arjen helpottamiseksi.

Ammattikorkeakoulun puolelta saimme yritysvalmentajan, jonka kanssa idea käytiin läpi ja sitä alettiin pikkuhiljaa viemään eteenpäin. Vähitellen alkoi hahmottua, millaisesta yrityksestä tulisi olemaan kyse ja millaisia palveluita se tulisi tarjoamaan.

Vuosi 2010 kului suunnitellessa yritystä ja sen toimintaa. Työntäyteinen vuosi opetti paljon. Koimme haasteita ja odottamattomia tilanteita, mutta myös onnistumisen riemua ja iloisia hetkiä.

Kevät 2011 kului nopeasti ja toukokuussa 2011 toiminta vihdoin aloitettiin virallisesti. 1,5 vuoden suunnittelun tuloksena syntyi yritys, jonka tavoitteena on parantaa asiakkaiden fyysistä-, psyykkistä- ja sosiaalista jaksamista ja mahdollistaa asiakkaita tekemään heille tärkeitä asioita rajoitteistakin huolimatta.

Ensimmäinen vuosi yrittäjinä oli vauhdikasta. Aluksi pyöritimme toimintaa yrittäjien voimin. Yrityksemme sai näkyvyyttä ja uusia asiakassuhteita solmittiin lisää. Syksystä 2011 lähtien yrityksemme otti mukaan uusia ja innokkaita työntekijöitä, joille ihmisten auttaminen on sydämen asia. Positiivinen asiakaspalaute on ohjannut toimintaamme alusta asti.

Parempaa Oloa Päivään JKL Oy on matkallaan saanut kasvun ja kehityksen osalta kokea myös hallinnollisia sekä yrittäjävetovastuullisia muutoksia. Ensimmäisen kerran syksyllä 2012 yrittäjätiimimme muuttui kahden osakkaan lähdettyä jatkamaan opiskeluja. Sini sai yhtiökumppanikseen Kirsin, joka elämänkokemuksellaan ja positiivisella asenteellaan antoi yritykselle paljon uutta energiaa. Myös kesä 2016 toi mukanaan varsin positiivisia tuulia kaikkien osalta. Sini palasi hakemaan lisäoppia ja kehittymään ammatillisesti koulun penkille. Sinin ihaniin työsaappaisiin astui positiivista energiaa huokuva Meri-Sisko. Meri-Sisko nappasi pian yrittämisen ohjaksista kiinni ja laajentaa nyt yrityksen tapaa toteuttaa työn kutsumusta mm. Liikunta- ja ravintovalmentamisen kautta. Parempaa Oloa Päivään JKL Oy jatkaa siivillään edelleen kahden yrittäjän vetovoimin tuoden Hyvinvointia ja Parempaa Oloa ihmisille.