Yrittäjät


Meri-Sisko Mäkinen

Hei! Olen Mimmu, liikettä rakastava kasvatustieteiden maisteri ja POPin yrittäjä syksystä 2016.

Yliopisto-opinnoissani olen syventynyt perheen, vanhemmuuden ja kasvatuksen alueille ja lopputyöni tein päihdevanhemmuudesta sekä kuntoutumisesta.

Työkokemusta on karttunut niin kriisi- ja nuorisotyön kuin liikunta- alan yrittämisenkin alueilta. Olen ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja jo vuodesta 1999. Yliopisto- opintojen aikana ja jälkeen koulutuksia onkin matkan varrella tullut liikunnan puolella mm. Personal Trainer, Fysiikka- sekä Ravintovalmentaja. Ennen POPiin tuloani toimin muutaman vuoden liikunnan alalla yrittäjänä liikuttaen ja vieden ihmisille hyvinvointia liikunnan, ravitsemuksen ja palautumisen teemojen kautta, kunnes sydän veti minua askeleen jos toisenkin takaisin perheiden puolelle.

Minulle sydäntä lähellä ovat ihmiset vauvasta vaariin. Perheet - lapset ja vanhemmat sekä kokonaisvaltainen ihmisen hyvinvointi. Tärkeänä osana hyvinvointiamme näen ravitsemuksen, liikkeen sekä palautumisen tasapainon. Halunani on tukea ihmisiä löytämään keinot millä saamme energiaa arkeen, palaudumme, kasvamme ja kehitymme, jaksamme sekä nautimme elämästä kokemuksistamme kasvaen.

Vapaa-ajalla liikun monipuolisesti sekä vietän aikaa perheeni kanssa. Energiaa saan ystävistäni sekä luonnossa liikkumisesta yhdessä perheeni, koiramme sekä ystävien kanssa.

Kirsi Käyhty

Hei! Olen, Kirsi, lähihoitaja, kahden reippaan koululaistytön äiti sekä yltiöeläinrakas hyvinvointialan yrittäjä.

Aloitin yrittäjätaipaleeni Parempaa Oloa Päivään JKL Oy:ssä syksyllä 2011.

Olen valmistunut lähihoitajaksi keväällä 2000 Jyväskylän sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksesta. Sairaanhoitaja opintoja on myös osin takana Jyväskylän ammattikorkeakoulussa syksystä 2000 vuoden 2001 puolelle, jonka jälkeen aloitin vakituisen työn Jyväskylän kaupungilla, lähihoitajan työtehtävissä. Hoitoalalla olen ehtinyt työskentelemään yhteensä reilusti yli kymmenen vuotta, sekä vuodeosastolla että kotihoidon avokentällä, yksityisellä palveluntuottajalla.

Taustallani ovat myös monien liikuntaryhmien ohjaustyöt, joita ohjaan ennemmin harrastusmielessä. Näin ollen sydämen asianani liikutan eri-ikäisiä ihmisiä. Muutoin vapaa-aikani painottuu myös paljon erilaisiin liikunnallisiin harrastuksiin. Luonto ja eläimet ovat myös varsn lähellä sydäntä. Luonto ja sen hiljaisuus antaa paljon voimia niin työhön kuin omaan arkeenkin. Sosiaalisen luonteeni kautta minua on hyvin helppo lähestyä. Rakkaimpana ja tärkeimpänä työni kuvana koen voivani olla ihmisten lähellä auttamassa, tukemassa ja kannustamassa elämässä eteenpäin.